BİLGİ SAYAMIYORUM beta

Google Chrome nasıl kullanılır?

0

En üst solda sekmeler mevcut. "+" ile yeni sekme açılır, "x" işaretiyle o sekme kapatılır.

Sekme barının hemen altında adres çubuğu mevcut. Gireceğiniz siteler için bu çubuk kullanılır.

Adres çubuğunun alt tarafında girdiğiniz site açılıyor.

Sağ üstte ayarları yapabileceğiniz logo var. Bu logoya tıklandığında seçenekleri seçersek ;

"Temel Bilgiler" sekmesinde en üstte açılış sayfanızı değiştirebilirsiniz(Başlangıçta:) "Eğer ana sayfayı açın" seçilirse chrome'u açtığınızda en son girdiğiniz sitelerin dizildiği sayfa açılır. "En son açık olan sayfaları tekrar aç" seçilirse chrome'u kapatmadan önce enson açık olan sayfalar tekrar açılır. "Şu sayfaları aç" seçilip "Ekle" seçeniğiyle sayfa eklenirse eklediğiniz sayfalar chrome'u açar açmaz otomatik olarak açılacaktır.

Arama motorunuzu değiştirebilirsiniz(Varsayılan arama:) "Yönet"e basarak değiştirilebiliyor.

Chrome varsayılan browser(tarayıcı)ınız değilse burdan ayarlayabilirsiniz(varsayılan tarayıcı:)

"Kişisel Öğeler" sekmesinde en üstte senkronizasyon kısmında eğer google hesabınız var ise burdan senkronize ayarlarıyla başka bi bilgisayara oturduğunuzdada ayarlarınızı senkronize etmesini sağlayabilirsiniz.

Şifreler kısmında "Şifreleri kaydetmeyi öner" seçili ise hesap ve şifre isteyen sitelerde chrome şifrenizi kaydeder ve siteyi açtığınızda şifrenizi otomatik olarak girer(bunu yapmadan önce her sitede sorar )

Tarama verileri kısmında chrome dan önce başka bir browser(tarayıcı) kullanıyorsanız şifreleri, ayarları otomatik chrome'a aktarmanıza yarar.

Temalar kısmından chrome'un temasını değiştirilebilir.

"Gelişmiş Seçenekler" sekmesinde chrome'un gizlilik ayarları, proxy ayarları ve indirilecek klasörü değiştirilebilir. İndirme klasörünü değiştirmek için "indirilenler" kısmından "gözat"a basarak klasörünüzü ayarlayabilirsiniz.

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER