BİLGİ SAYAMIYORUM beta

Skyrim de, aytaşı (Moonstone) nasıl elde edilir, aytaşı madenleri nerelerde bulunur?

0

Aytaşı yani Moonstone, Skyrim de ortalama sıklıkla bulunabilecek mineral cinsi. Elf silahları ve zırhı yapmak için demircilik yeteneğinizin minimum level 30 olması gerekiyor. Bu minerali level 10 dan sonra dükkanlarda ve demircilerde bulma ihtimaliniz var. Ayrıca level 7 üstünde "Falmer" ırkına ait düşmanlardan da düşebiliyor. Elf silahları aytaşı dışında, civa (Quicksilver), demir (Iron) ve deri kayış (Leather Strip) istiyor. 

Aytaşı damarlarını aşağıdaki listede yanlarında, kaç tane damar içerdiğini belli eden sayılar ile birlikte bulabilirsiniz. Ancak "Eastmarch:Mzulft" ta olana erişebilmek için "Revealing the Unseen" görevine başlamış olmanız, "The Pale:Shrine of Mehrunes Dagon" da olana erişebilmek için de "Pieces of the Past" görevini bitirmiş olmanız gerekiyor:

Aytaşı (Moonstone) parçalarını çıkartılmış olarak (Ore) ve külçe (Ingot) halinde ise şuralarda bulabilirsiniz, bazı yerler yukarıdaki listede de var, zira oralar en bol olan mekanlar zaten:

Elf silahlarıyla çok dolaştığınız zaman Nord abilerin bazen "Oooh paşamıza Nord metali çok mu köylü gelmiş, hayırlı olsun!" diye laf soktuğunu duyabilirsiniz.

moonstone

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER