BİLGİ SAYAMIYORUM beta

PDF dökümanı nasıl değiştirilir, güncellenir?

0
İş için bir bilgisayar kullanırken PDF belgeleriyle karşılaşmak neredeyse kaçınılmazdır. Sonuçta, çoğu dosya taranıp PDF belgesine dönüştürülür. Birçok çizgi roman ve kitap da taranıp pdf dökümanı olarak kaydedilir. Eğer taranmış bir PDf dökümanında değişiklik yapmanız gerekirse bu gerçekten sinir bozucu olabilir.Ancak PDF dökümanlarındaki metinleri düzenlemek için, eklemeler ve / veya çıkarmalar yapmaya yarayan yazılımlar da mevcut. Bunlardan biri Nitro PDF Professional. 2 haftalık deneme sürümüne bu adresten ulaşabilirsiniz.
 
 
Programı açtıktan sol üst kısımdaki ufak "Open" (Aç) ikonuna tıklayın. İstediğiniz Pdf dökümanını bulup açın. 
 
Programın üst kısmında bulunan "Insert and Edit" (Ekle ve güncelle) sekmesine tıklayın. Yukarıda bulunan büyük "Tı" şeklindeki "Insert" butonuna tıklayın. 
 
 
Pdf içerisinde gezinerek istediğiniz text olarak kaydedilen metinde düzenleme yapabilirsiniz. Metinleri silebilir, içlerinde değişiklik yapabilirsiniz. Sol ile tıklayarak istediğiniz satıra girebilir ya da sağ tıklayıp "Edit Text" seçeneğinizi seçerek bunu yapabilirsiniz.
 
Program penceresinin yukarısında bulunan diğer butonlarla döküman içerisindeki diğer öğeleri de düzenleyibilirsiniz. İsterseniz grafik, resim ekleyebilir ya da bu tip öğeleri silebilirsiniz. Nitro Pdf Professional size geniş bir değiştirme yelpazesi sunmakta tabi pdf in hazırlanışı buna izin verdiği sürece.
 
Yaptığınız değişiklikleri dökümana kaydetmek için "CTRL + S" yi ya da üst kısımda bulunan "Save" (Kaydet) simgesine tıkalyabilirsiniz.

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER