BİLGİ SAYAMIYORUM beta

The Witcher 3 de Gwent lider kartları (Leaders Cards) hangileridir, nasıl ve nerden kazanılırlar?

0

Oyun içersinde oynadığınız GWENT oyun için kullanıbilecek lider kartlarının neler olduğunu ve nasıl kazanıldıklarına değineceğim. Diğer GWENT kartları için ayrı bir içerikler girmeyi düşünüyorum, zira bunlarla birlikte ek paketler ile gelenleri de dahil edersek yaklaşık 250 kart bulunuyor, bu sebeple ayrı listeler yapmak daha işlevsel olur diye düşündüm. Lider kartları oyun sırasında aktif ya da pasif güçleri olan desteye dahil olmayan özel kartlardır. Bir grubun, milletin lider kartı oyun içerisinde onları kim yönetiyorsa onun avatarını taşır ancak kendi içlerinde farklı özelliklere sahip oldukları için ismi, lakap olarak değişim göstermektedir.

Northern Realms:

Nilfgaard:

Scoia'tael:

Monsters:

Skellige:

gwent

Bunlar oyun içerisinde bulunan tüm lider kartları. Ben Monsters setini daha çok sevdiğim için hep Eredin favorim olur, çok severim. Eğer GWENT oynamayı sevdiyseniz, The Witcher 3 yapan firma olan CD Projekt RED in sadece GWENT oynayabileceğiniz bir kart oyunu olduğunu da hatırlatayım. Ben eskiden Magic the Gathering filan oynardım biraz, o yüzden bu kart furyasının son yıllarda artmasını baya sevdim. Blizzard'ın Warcraft evreninde geçen Heartstone, Bethesda'nın Skyrim'in ait olduğu evrende geçen The Elder Scrolls: Legends da bunların çok bilinen başka örnekleri.

GWENT in kendi oyununu ayrı olarak oynamak isterseniz, bu siteyi kullanabilirsiniz. Play Gwent Oyun benzerleri gibi ücretsiz, ayrıca PS4 ve XBOX versiyonu da bulunuyor.

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER