BİLGİ SAYAMIYORUM beta

İnternet üzerinde dosya barındırmak ve her yerden görmek için dropbox nasıl kullanılır?

0

İnternet üzerinden dosya paylaşmak ya da kendi dosyalarınıza sürekli kullandığınız alet dışındaki bir yerden erişmek çok zaman sıkıntı olabilir. İnternette dosya barındırmak bu konudaki bir çok probleminizi giderebilecek basit bir yöntem. Ancak bunun bile bir çok uğraştırıcı yanı olabiliyor.

Dropbox bu konuda karşılaşabileceğiniz en iyi çözümlerden biri. Dosyalarınızı güvenli bir şekilde saklayan, kolay kullanımı olan hızlı bir araç. Ayrıca artık çok genel bir kullanıcı kitlesine ulaştığı için tekil veya çoğul dosya paylaşımı konusunda çok başarılı.

İlk önce buradan üye olmalısınız

Daha sonra dropbox ı kullanmaya başlayabilirsiniz. Sizinle paylaşılan dosyaları görüntüleyebilir indirebilirsiniz. Kendi hesabınıza dosya koymak için ise ya siteye yüklemeli (upload) ya da dropbox ın programını kullanmalısınız. Programı kullanmak bir çok noktada daha kullanışlı olduğu için onu tavsiye ederim onu da ya sitede linkten ya da buradan indirebilirsiniz. 

Dropbox programını bilgisayarınıza kurduğunuzda bir açılış ekranı gelecektir. Normal ücretsiz üyelik 2GB alan sunuyor. Ama ücretli olarak 50GB ve 100GB de mevcut. Aynı zamanda programı ve dropbox ı genel olarak nasıl kullanabileceğinizi anlatan bir dizi de görüntü de karşınıza gelecektir. 

Dropbox da olmasını istediğiniz verileri dropbox ın bilgisayarınızdaki dosyasına koyabilirsiniz. Bu dosyaları ait ayarları, paylaşım özelliklerini de siteye giriş yaparak sağlayabilirsiniz. Site, bilgisayarınızdaki dosya ile senkronize olacağından gayet kolay bir kullanım sunacaktır.

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER