BİLGİ SAYAMIYORUM beta

GTAV te oyun için bir gün gerçekte ne kadar eder ve karakterler ne kadar uyur?

0

Grand Theft Auto 5 te tabii ki zaman gerçekteki işleyen zaman ile aynı şekilde çalışmıyor. Gerçekte 1 günü Dünya'nın kendi etrafındaki 1 tur dönüşü ile tanımlayıp bu süreyi 24 saat ile ölçüyoruz. Aslında 23 saat 56 dakika 4 saniye ama yıldızlara göre zaman ve Güneş'e göre zaman arasında yılda 1 günlük fark olduğu için bunu 365 e bölünce tam 24 saat ediyor. Ancak GTAV te 1 gün 48 dakikada geçiyor. Yani gerçek zamanın 30da1 olduğu için saat başına 2 dakika geçiyor. 

Ayrıca GTA Online da oyunu durdurmanız tabii ki oyun zamanını etkilemiyor çünkü herkes için günün aynı işlemesi gerekir; günlük kaçma görevleri, günlük faturalar, borsa vb. ama tek başınıza (single player) oynarken oyunu durduğunuzda zaman duruyor. Bazı görevler zamanın geçmesini gerektirdiği için kendiliğinden zamanı ilerletebiliyorlar. Bazı görevleri/eylemleri tekrar denemek için ya da polisten kurtulmak için zaman geçmesi de çoğunlukla faydalı oluyor. 

Oyunu kaydetmek için bir yatağa yattığınızda siz de zamanı ilerletebiliyorsunuz ancak bu geçen süre hangi karakter ile uyuduğunuza bağlı olarak değişiyor:

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER