BİLGİ SAYAMIYORUM beta

GTAV te polisten nasıl kaçılır, 5 yıldızdan nasıl kurtulunur?

0

Öncelikle muhtemelen 3 yıldıza kadar polisten kurtulmakta sorun yaşanacağını pek sanmıyorum. Gözünüzü ufak haritadan (mini-map) ayırmadan polislerden sürekli kaçarak gittikleri yollardan kaçarak, otoparklara, alt geçitlere, ara sokaklara girerek saklanabilirsiniz. Helikopteri muhtemelen pilotunu vurarak (Assault ya da Sniper Rifle ile mesela) düşürmeniz en hızlı çözüm olacaktır. Sizi gözden kaçırdıklarında ve yıldızlar yanıp sönmeye başladığında zaten bir çalılığın içine saklansanız bile olur. 3 yıldızdan kaçmak için uçağa atlayıp ortamdan uzaklaşmayı ya da hızlı bir botla ya da dibe dalma eylemiyle denizi de kullanabilirsiniz. 

4 yıldız olduğunda da yapmanız gereken muhtemelen aynı şeyler ama helikopterleri düşürseniz bile yenisi sizi tespit edemeden ortalıktan kaybolmanız şehir içinde biraz zor olabilir. O yüzden SUV/4x4 tarzı bir araçla ya da dikkatli giderim derseniz hızlılardan bir tanesiyle dağlara tepelere kaçmak en iyi seçenek olacaktır. Polis arabaları ya da SUVlarıyle aranıza mesafe koyduğunuz anda helikopteri indirip ormanda/dağda kaybolmaya çalışırsanız daha iyi olur. Banham Canyon, Vinewood Hills, Tataviam Mountains mekanları bunun için fazlasıyla uygun. Sahillere, asfalt ya da toprak yollara yakın olmayın yeter.

5 yıldızdan kurtulmak için de bir önceki taktikleri deneyebilirsiniz ama araçlar daha fazla, polisler daha inatçı olduğu için işiniz biraz zorlaşacaktır. O sebeple yapabileceğiniz en hızlı çözüm tren yollarını kullanmak. Haritada gri olarak gözüken tren yollarında, bazı noktalarda haritada koyu gri olarak gözüken uzun tüneller mevcut. Bunlar helikopterleri patlatmadan onlardan kaçmanın en kolay yolu. Hızlı bir araçla ilerlerken bulduğunuz ilk tren yoluna yanaşın, haritaya biraz aşinasanız daha iyi tabi yoksa bulabildiğiniz ilk tünele kadar devam edin. Arabalar sizi takip edebilir ama gerçekten hızlı kaçak hareketlerle onlardan kaçmak çok da zor olmayacaktır, zaten tünellere girseler bile pek işlevsel olmuyorlar o darlıkta. Eğer kaçamadıysanız başka bir tünele kadar devam edin, tekrar deneyin, bir yerde gözden kaybolmanızı sağlayacaktır, burda önemli olan iki nokta: yıldızlar yanıp sönerken iyi bir yere saklanıp tekrar görünür olmamak ve tünelde tren tarafından ezilmemek. 

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER