BİLGİ SAYAMIYORUM beta

Steam de arkadaşlarınız giriş yaptığında "Çevrimiçi" ya da oyuna girerken "Oyunda" diye belirterek alttan çıkan bildiri nasıl kaldırılır?

0

Bilmiyorum sizin ne kadar sinirinizi bozdu ama 90 küsür arkadaşım olmasına ve çoğunun sürekli aktif olmamasına rağmen bunu fazlasıyla gereksiz görmeye başladım. Aslında yıllardır öyle görüyordum ama giriş yaptıklarında haber eti kaldırmama rağmen, oyuna başladıklarında çıkanı kaldırmamıştım. Öncelikle söyliyeyim bunları yaptıktan sonra belirli arkadaşlarınız için bunları tekrar görünür kılabiliyorsunuz, sadece bunları salla der gibi:

Burada gördüğünüz gibi, size mesaj atıldığında, arkadaşlarınız çevrimiçi olduğunda, arkadaşlarınız oyuna girdiğinde ya da grup etkinlikleri ve duyuruları için bildirim alma ve ses çıkartma ayarlarını değiştirebilirsiniz. Hatta sağ alttaki kısımdan mesaj geldiğinde yanıp sönmesin bile diyebilirsiniz. 

steam

Bu özellikleri belirli kişiler için açmak isterseniz. Ana ekranda sağ alttan açılan arkadaşlar menüsüne gelin. Neler yaptığını takip etmek istediğiniz arkadaşınızın isminin yanındaki küçük oka basıp Bildirim Seçeneklerine (Notification Options) basın. Orada sadece bu arkadaş için steami açtığında, oyuna girdiğinde ya da mesaj geldiğinde bildirim gelsin, ses çalsın, haberim olsun seçeneklerini işaretleyebilirsiniz. 

Sadece bu bildirim kısmını değil tüm arayüzü biraz uğraşarak elle değiştirebildiğiniz bir döküman var. Onun sayesinde bildirimin yerini açık kalma süresini filan da değiştirebiliyorsunuz, birkaç gün sonra onunla ilgili de yazacağım. 

BENZER 7

Kimse etkileşime girmemiş

ETİKETLER